Welkom

Camping
Roodehaan

Verhuur accomodatie

Op het terrein van de camping zijn drie accomodaties beschikbaar voor verhuur: twee stacaravans en één trekkershut. Geschikt voor gasten die vooral gesteld zijn op het genieten van de rust en de ruimte aan het Reitdiep voor een geschikte prijs en geen hoge eisen stellen aan luxe of een modern interieur.

Stacaravan Roodehaan 1

Eenvoudige stacaravan geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, prachtig gelegen direct aan het Reitdiep met eigen terras. De stacaravan is compleet ingericht met keukengerei, er kan een lakenpakket aangevraagd worden. Douchen is gratis in het sanitaire blok op de camping, de caravan beschikt over een eigen toilet en wastafel.

Stacaravan Stacaravan

Tarieven Roodehaan 1

Hoogseizoen Laagseizoen
Per week
Vrijdag 15.00-vrijdag 10.00
€300,- €350,-
Midweek
Maandag 15.00-vrijdag 10.00
€150,- €175,-
Weekend
Vrijdag 15.00uur-maandag 10.00
€150,- €175,-
Schoonmaakkosten €25,- €25,-
Lakenpakket €7,50 €7,50
TV en Digitenne €2,- per dag €2,- per dag
Toeristenbelasting €1,15 per persoon per nacht- €1,15 per persoon per nacht-

Stacaravan Roodehaan 2

Deze stacaravan is iets groter dan Roodehaan 1 en geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. Vanuit het grote raam in het zitgedeelte kunt u urenlang kijken en mijmeren over het Reitdiep, de caravan is direct gelegen aan het water en heeft een eigen terras. Keukengerei is compleet, een lakenpakket is bij de reservering aan te vragen. Douchen is gratis in het sanitaire blok op de camping. De caravan beschikt over eigen toilet en wastafel.

Stacaravan Stacaravan

Trekkershut

In het midden van het campingterrein maar vlakbij het water staat onze gezellige trekkershut geschikt voor vier personen. De hut heeft goed matrassen en donzen dekbedden en een compleet ingerichte keuken met warm water. Douchen en toiletgebruik kan in het sanitaire blok van de camping, gelegen vlakbij de hut.

Trekkershut Trekkershut

Reserveren

Voor informatie en/of reserveringen, neem contact met ons op:

Tel 06-50970903
Camping Roodehaan
Roodehaansterweg 9
9963 TC Warfhuizen
info@campingroodehaan.nl